Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Catherine Liu Ms. Catherine Liu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0316-2201288 email:chiye2@chiye.net
Produk Artikel
Tentang Kami

CHIYE Kaca BEAD (Hebei) CO., LTD. Nu ieu nyetél dina 1998, nya éta supplier pangbadagna tur husus tina manik kaca reflective keur parusahaan jalan safety.The owns 28 garis produksi kaca bead pikeun ngahasilkeun rupa manik kaca sareng kaluaran nanual of 100,000MT.ChiYe geus proceeded nu sertifikasi kualitas ISO 9001 sistim manajemén jeung ISO 14001 sistem manajemen lingkunganana.

ChiYe utamana manufactures serelek on Kaca manik, Intermix Kaca manik, napel Kaca manik, Uap-Buktina Kaca manik, manik Kaca Dual-coated, S-Brialliance Kaca manik, Blasting Kaca manik, grinding Kaca manik, Twinkling Big Kaca manik, Kaca Partikel na saterusna. Leuwih ti éta, unggal jenis manik kaca bisa dihasilkeun dumasar kana standar nagara / wewengkon jeung sarat tina customer, kayaning EN1423 / 1424, AASHTO M247, BS6088, JIS R3301, KS L2521 jeung manik kaca séjén pikeun jalan marking.After poverty inovasi téhnologis jeung pangalaman accumulative di taun, CHIYE Brand ieu dipeunteun sakumaha `trademark` well-dipikawanoh sarta ogé geus dievaluasi sakumaha` Cina Diakuan Brand Product` ku Téknik Test Center di Kementerian Komunikasi of RRC. Kami geus ditangtukeun sertipikat CE di Sept.2005 sarta KS sertipikat Koréa dina Dec.2006. Taun 2007 urang ngagabung di ATSSA janten anggota na. produk urang nu diékspor ka leuwih ti 50 nagara, kayaning The Amerika, Kanada, Britania Raya, Perancis, Spanyol, Dénmark, Korea, India jeung sajabana.

misi kami: Ka aman-hansip ngarambat sadayana mankind`s.

Strategi urang: Pikeun jadi produsén bahan reflective jalan ngarah.

Slogan urang: Ka nangtung ambisi ChiYe tur jieun brand dunya.

Wilujeng sumping di kotektak Website kami: http://www.glassbeadscy.com

ChiYe geus siap dianggo sareng anjeun meunang ngembangkeun éta! chiye-glass-beads

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

CHIYE Kaca BEAD (Hebei) CO., LTD. Nu ieu nyetél dina 1998, nya éta supplier pangbadagna tur husus tina manik kaca reflective keur parusahaan jalan safety.The owns 28 garis produksi kaca bead pikeun ngahasilkeun rupa manik kaca sareng kaluaran nanual of 100,000MT.ChiYe geus proceeded nu sertifikasi kualitas ISO 9001 sistim manajemén jeung ISO 14001 sistem manajemen lingkunganana.

ChiYe utamana manufactures serelek on Kaca manik, Intermix Kaca manik, napel Kaca manik, Uap-Buktina Kaca manik, manik Kaca Dual-coated, S-Brialliance Kaca manik, Blasting Kaca manik, grinding Kaca manik, Twinkling Big Kaca manik, Kaca Partikel na saterusna. Leuwih ti éta, unggal jenis manik kaca bisa dihasilkeun dumasar kana standar nagara / wewengkon jeung sarat tina customer, kayaning EN1423 / 1424, AASHTO M247, BS6088, JIS R3301, KS L2521 jeung manik kaca séjén pikeun jalan marking.After poverty inovasi téhnologis jeung pangalaman accumulative di taun, CHIYE Brand ieu dipeunteun sakumaha `trademark` well-dipikawanoh sarta ogé geus dievaluasi sakumaha` Cina Diakuan Brand Product` ku Téknik Test Center di Kementerian Komunikasi of RRC. Kami geus ditangtukeun sertipikat CE di Sept.2005 sarta KS sertipikat Koréa dina Dec.2006. Taun 2007 urang ngagabung di ATSSA janten anggota na. produk urang nu diékspor ka leuwih ti 50 nagara, kayaning The Amerika, Kanada, Britania Raya, Perancis, Spanyol, Dénmark, Korea, India jeung sajabana.

misi kami: Ka aman-hansip ngarambat sadayana mankind`s.

Strategi urang: Pikeun jadi produsén bahan reflective jalan ngarah.

Slogan urang: Ka nangtung ambisi ChiYe tur jieun brand dunya.

Wilujeng sumping di kotektak Website kami: http://www.glassbeadscy.com

ChiYe geus siap dianggo sareng anjeun meunang ngembangkeun éta! chiye-glass-beads

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Related Products list

imah

Phone

Skype

panalungtikan