• 86-0316-2201288
  • chiye2@chiye.net
  • Faʻamatalaga a Kamupani

CHIYE GLASS BEAD (HEBEI) CO., LTD

Uma
  • Uma
  • Igoa
Uma
  • Uma
  • Igoa
HomeFaʻatauIntermix Glass BeadsFaʻataʻitaʻiga Glass Beads Ua ofi i le Paʻu Paʻu

Faʻataʻitaʻiga Glass Beads Ua ofi i le Paʻu Paʻu

Totogi totogi:
L/C,T/T,D/P
Incoterm:
FOB,CFR,CIF
Min. Poloaiga:
1 Ton
Felauaiga:
Ocean
  • Faamatalaga o oloa
Overview
Oloa Uiga

Faataʻitaʻiga No.Reflective Glass Beads

FaailogaCHI YE GLASS AFI

Sapalai Gafatia & Faʻamatalaga Faʻaopo...

FaʻapaʻuBULK-BAG

Gaioiga100,000MT

FelauaigaOcean

Nofoaga o le AmatagaCHINA

Tusi FaamaoniaISO 9001/ISO 14001/CE/KS/JIS

Totogi totogiL/C,T/T,D/P

IncotermFOB,CFR,CIF

Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite:
Ton
Ituaiga afifi:
BULK-BAG

Glass Beads poʻo Microspheres Faʻapipiʻi i totonu o le Papatusi Faʻatonuina Matagofie Toe Faʻafouina

E faʻapefea ona faʻaalia le paʻu i le Palemene Palemene ma le faʻataʻitaʻiga tioata o le paʻu?
Faʻaaliga faʻamatalaga e faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga o auala e faʻaaoga ma faʻaaoga ai ata vali. Chiye Glass beads fai le Palani reflective.

Faʻataʻitaʻiga Mata tioata mo faʻasologa Chiye-Reflective-Glass-Beads

Faailoga o auala alatele ma faailoga lanu e faaaoga ituaiga faapitoa o vali ma mea e faaaoga. O le tele o paʻu toe faʻaleleia ma isi mea e gaosia ai maʻa (PMM) e aofia ai le afe ma afe o kilipa tioata i sikuea sikuea o loʻo pipii i luga o le ala tele ma le malosi malosi. Nai lo le faataapeapeina o le malamalama, e pei o paʻu masani, o vali e toe faʻafoʻi ai mea e aofia ai pusa tioata e fuli ai le moli ma toe faafoi atu i le itu o ou moli. O le ata 1 o loʻo faʻaalia ai pe faapefea ona faia e ata tioata le toe faʻaleleia.

Mo pulu e toe faʻaleleia le malamalama, e lua mea e tatau ai: malamalama ma le taamilosaga. O pulu tioata e iai uma nei meatotino. O le manaʻomia mo le manino ma le taamilosaga e mafai ona iloa e taua pe afai e te mulimuli i le ala o le malamalama pe a ulu atu i totonu o se pipi na faʻapipiʻiina i se auala e faʻaaogaina. O le pulu tioata e tatau ona manino ina ia mafai e le malamalama ona ulu atu i fafo ma fafo atu o le lalolagi. Aʻo alu le moli i totonu o le uʻamea, e faʻapipii (faʻafoʻi) agai i lalo e le pito i luga o le pusi i se pito i lalo o loʻo i ai le pusi i totonu o le vali poʻo le PMM. O le susuluina o le pito i tua o le vali e valiina le ata e atagia mai i le ata vali, ma na o sina vaega itiiti o le malamalama e toe foi atu i le puna malamalama.

Chiye-glassbeads-Retroreflection-Returns-Light E faʻapefea ona faʻaogaina Pepa tioata i Mea e Faʻailoga ai Papatusi

O loʻo faʻaaogaina pusa tioata i luga o le mea e faʻaaogaina ai se tasi o auala e tolu. E mafai ona faʻasoasoa faʻatasi i mea e makaina ai aʻo leʻi faʻaaogaina, pe mafai foi ona paʻu pe suʻeina i totonu o le paʻu vali i tua tonu o le pulupulu vali, pe o se vaega e mafai ona paʻu i luga o se faʻasolosolo e lua vaega poʻo se mea faʻapitoa.

O le pito i luga o paʻu o loʻo ufiufi e le vali, faʻatasi ai ma le faʻauluina o le vali e oʻo i luga aʻe o le ogatotonu o le peʻa. E lua mea e fai. Na te lokaina ipu tioata i totonu o le vali ma mafai ai ona valiina le vali e fai ma faʻafetaʻi foliga mo le toe faʻaleleia, faatasi ai ma le lanu vali e aafia ai le lanu o le malamalama toe faʻaleleia. O le malamalama e ulufale atu i le pulu tioata e punou ma taulai atu i le pito i tua o le pulu ma toe mafaufau i fafo i moli uila ma le avetaavale.

O le lelei o le faʻaaogaina o laʻau o loʻo iʻu ai i le pito i luga o paʻu tioata o loʻo ofi i le tusa ma le 60% le lautele o le peʻa. E tatau ona i ai pea le lelei o mea uma e lua o le tioata ma vali ina ia mafai ai e le mafiafia o le vali ma le faʻamaloilo ona faʻaleleia ai le toe mafaufau i itu uma e lua o femalagaiga. Togi laititi vali i lalo ifo o laʻau. O lenei mea o le a iu ai i ni faʻamau faʻapitoa e faʻalauteleina lea o le a paʻu vave, ma o lea o le a le lelei ai le toe faʻafetaia. O pipi uamea e mafua ai se pasene tele o le malamalama e ulufale atu ia i latou e alu ese mai le tua. E sili atu le valiina o vailaau i luga o pulu uamea. E ui e mafai ona tumau i luga o paʻu uamea, ae o le malamalama e le mafai ona ulufale i ai ma e leai se toe toe suia e mafai ona tupu.

O le malamalama toe faʻamalo mai tioata tioata o se galuega e tolu fesuiaiga

Faʻamatalaga o le faʻasaga o faʻamalama tioata

Fua o foliga, lapoa, ma uiga o le eleele

Le numera o pateni o loʻo iai ma faʻaalia i le malamalama

Faʻamanatuga Mata tioata Refractive Index (RI)

O le Index Refractive Index (RI) o se mea taua taua o le tino. O le maualuga o le RI o le piko ma le itiiti o le le mama i le mea tioata, o le tau e sili atu le tau i le gaosiga. pulu. O le maualuga o le RI, o le tele o le malamalama e toe faʻaleleia. O peʻa o loʻo faʻaaogaina i le vali o taʻavale e masani lava ona i ai se RI o le 1.5. E tusa ma le 1.65 RI 5 pulou e faʻaaogaina i le thermoplastics, ma 1.9 RI peʻa e masani ona faʻaaogaina i faailoga toefaaleleia o le malae vaalele. E ui lava i le faateleina o le malamalama na maua ma le faasinomaga o le faasinoupuina o igoa, o le tele o ofisa o alatele ma alalafaga ua latou iloa e sili atu ona taugofie le faaaogaina o 1.5 RI.

O tioata tioata i le lapoa mai le 60 micrometers (0.0024 inisi) i le 850 micrometers (0.034 inisi). E masani ona faʻaalia le laulaʻau i tulaga o le numera o le sieve US, poʻo le tele o le mata o le a pasi atu ai se pulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le US Numera numera 20 o le a faʻatagaina ai ni peʻa ma le 840 micrometers (0.033 inisi) pe itiiti foi le pasi atu i le manoa, ae o le numera 200 o le a na o na pele e 74 micrometers (0.0029 inisi) poʻo le itiiti foi e pasia . O se faʻaaoga masani o laulaʻau pa'ū o le a faʻaaoga mai le 20 i le 100 mesh. O le faʻamafanafanaga faʻapitoa o le peʻa (faʻapitoa i le faʻapipiʻiina o pisinisi) e masani lava o se faiga faʻavae a le lotoifale e faʻavae i luga o ni mea taua.

Le mautonu i le pulea lelei o mea: e masani lava ona salalau solo i le tele o pepa i soo se gaosiga o gaosiga

Totoina o le taimi o le mea e fai ai le makaina (e aafia ai le faʻataunuʻuina o paʻu i totonu o le fusi): o le tufatufaina o lapisi e mautinoa ai o nisi o paʻu o le ai ai se sootaga sili ona lelei i le makaina

Le mautonu o le faatonutonuina o le tau: o se isi mea e aafia ai le taimi e teu ai

Manaoga o le soifuaga: pei o le mea e fai i luga o le laupapa, o paʻu e loloto tele i le fusi o le a faateleina ai le malosi o le toe faʻafouina

Numera o peʻa e faʻaaogaina: o le faʻafefiloi o lapopoa e faʻateleina ai le avanoa e mafai ai.

Vaega Faʻatino : Intermix Glass Beads

Imeli i lenei tagata faʻasoa
  • *Mataupu:
  • *I:
    Ms. Catherine Liu
  • *Imeli:
  • *Savali:
    O lau savali e tatau ona i ai i le va o le 20-8000 tagata
HomeFaʻatauIntermix Glass BeadsFaʻataʻitaʻiga Glass Beads Ua ofi i le Paʻu Paʻu
Auina atu le Suʻega
*
*

Aiga

Product

Whatsapp

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu