Komunikasi karo Supplier? Supplier
Catherine Liu Ms. Catherine Liu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0316-2201288 Email:chiye2@chiye.net
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

CHIYE GLASS BEAD (HEBEI) CO., LTD. Perusahaan iki didegake ing taun 1998, minangka supplier manufaktur paling gedhe lan khusus saka manik-manik kaca reflektif kanggo dalan safety.The perusahaan duwe 28 garis produksi manik kaca kanggo ngasilake manik-manik kaca kanthi output nanomu 100.000MT.ChiYe wis nulak sertifikasi ISO 9001 kualitas sistem manajemen lan sistem manajemen lingkungan ISO 14001.

ChiYe utamane pabrik Drops Kaca Manik-manik, Beads Kaca Intermix, Manik Kaca Adhesive, Manis Kaca Moisture-Beads , Manik Kaca Dual-dilapisi , Manik Glass S-Brialliance, Manik Kaca Blasting, Manik Kaca Gelap, Twinkling Manik Kaca Besar, Partikel Kaca dan mangkono. Saben maneka warna manik-manik kaca bisa digawe miturut standar negara / wilayah lan syarat customer, kayata EN1423 / 1424, AASHTO M247, BS6088, JIS R3301, KS L2521 lan manik-manik kaca liyane kanggo road marking.After terusan inovasi teknologi lan pengalaman akumulatif ing taun, CHIYE Brand diarani dadi `merek dagang terkenal 'lan uga wis dievaluasi minangka` Produk Brand Brand Recognized` dening Pusat Test Engineering saka Kementerian Komunikasi RRC. Kita wis entuk sertifikat CE ing Sept.2005 lan KS sertifikat Korea ing Dec.2006. Ing taun 2007 kita gabung ing ATSSA dadi anggota. Produk kami diekspor menyang luwih saka 50 negara, kayata Amerika Serikat, Kanada, Inggris, Prancis, Spanyol, Denmark, Korea, India lan liya-liyane.

Misi kita: Kanggo ngreksa kabeh lelungan manusiawi.

Strategi Kita: Kanggo ngasilake produsen bahan reflektif dalan.

Slogan kita: Kanggo ngadeg ambisi ChiYe lan nggawe merek dunya.

Sugeng rawuh njelajah situs web kita: http://www.glassbeadscy.com

ChiYe wis siap kerja karo sampeyan kanggo ngrampungake pembangunan! chiye-glass-beads

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

CHIYE GLASS BEAD (HEBEI) CO., LTD. Perusahaan iki didegake ing taun 1998, minangka supplier manufaktur paling gedhe lan khusus saka manik-manik kaca reflektif kanggo dalan safety.The perusahaan duwe 28 garis produksi manik kaca kanggo ngasilake manik-manik kaca kanthi output nanomu 100.000MT.ChiYe wis nulak sertifikasi ISO 9001 kualitas sistem manajemen lan sistem manajemen lingkungan ISO 14001.

ChiYe utamane pabrik Drops Kaca Manik-manik, Beads Kaca Intermix, Manik Kaca Adhesive, Manis Kaca Moisture-Beads , Manik Kaca Dual-dilapisi , Manik Glass S-Brialliance, Manik Kaca Blasting, Manik Kaca Gelap, Twinkling Manik Kaca Besar, Partikel Kaca dan mangkono. Saben maneka warna manik-manik kaca bisa digawe miturut standar negara / wilayah lan syarat customer, kayata EN1423 / 1424, AASHTO M247, BS6088, JIS R3301, KS L2521 lan manik-manik kaca liyane kanggo road marking.After terusan inovasi teknologi lan pengalaman akumulatif ing taun, CHIYE Brand diarani dadi `merek dagang terkenal 'lan uga wis dievaluasi minangka` Produk Brand Brand Recognized` dening Pusat Test Engineering saka Kementerian Komunikasi RRC. Kita wis entuk sertifikat CE ing Sept.2005 lan KS sertifikat Korea ing Dec.2006. Ing taun 2007 kita gabung ing ATSSA dadi anggota. Produk kami diekspor menyang luwih saka 50 negara, kayata Amerika Serikat, Kanada, Inggris, Prancis, Spanyol, Denmark, Korea, India lan liya-liyane.

Misi kita: Kanggo ngreksa kabeh lelungan manusiawi.

Strategi Kita: Kanggo ngasilake produsen bahan reflektif dalan.

Slogan kita: Kanggo ngadeg ambisi ChiYe lan nggawe merek dunya.

Sugeng rawuh njelajah situs web kita: http://www.glassbeadscy.com

ChiYe wis siap kerja karo sampeyan kanggo ngrampungake pembangunan! chiye-glass-beads

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki